fbpx

На Прикарпатті більше вісімдесяти людей третій день шукають зниклого грибника

Суспільство 09:36, 01.10, 2015

29 вересня о 19.45 до рятувальників поступило повідомлення про те, що в лісовому масиві поблизу села Гута Богородчанського району заблукав 54-річний житель села Радча Тисменицького району, який разом з групою товаришів пішов збирати гриби та не повернувся у визначений час до автомобіля.

Для проведення пошуків заблукалого грибника того ж дня було залучено 6 чоловік ДПРП села Гута, 5 чолові та 1 одиницю техніки гірських рятувальників Яремчанського ПРВ ГПРЧ та 30 лісників Солотвинського ДЛГ. Станом на 23.00 год. пошуки заблукалого грибника призупинили.

30 вересня з 07.30 год. пошуки зниклого грибника відновили. Впродовж дня п'ятьма пошуково-рятувальними групами було обстежено лісові масиви в урочищах Лисець, Шетри, Мала Лопушка, Підклива, Журавна, Межирики поблизу села Гута. До пошукових робіт було залучено МОГ Богородчанського РВ УДСНС в області – 3 чоловіки, 1 одиницю техніки, 5 чоловік ДПРП с. Гута, 5 чоловік та 1 одиницю техніки рятувальників пошуково-рятувального відділення м. Яремче ГПРЧ АРЗ СП УДСНС в області, 4 кінологи з 3 собаками кінологічного відділення ВГР(АР)З У ДСНС в області та 20 лісників ДО резиденція "Синьогора".

Станом на 20.00 год. пошуки заблукалого грибника призупинені, грибника на знайдено. Пошуково-рятувальні роботи відновили сьогодні зранку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: