fbpx

Подружжя, яке затримали у Франківську на крадіжці, причетне ще до кількох злочинів

Суспільство 20:49, 16.02, 2017

На рахунку зловмисників поки що три епізоди крадіжок з магазинів одягу та взуття в Івано-Франківську.

За такі дії крадіям загрожує кримінальна відповідальність відповідно до санкції статті 185 ч. 2 (крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України, інформує сектор комунікцаії ГУ Нацполіції в області.

Як повідомлялося, зловмисників було викрито та затримано 11 лютого за підозрою крадіжки кролячої безрукавки із торгового центру "Пасаж".

В ході розпочатого досудового розслідування за фактом вказаної крадіжки на підставі зібраних доказів слідчі встановили причетність злодійкуватих гастролерів до інших магазинних крадіжок.

Зокрема, крадіжки взуття з ТЦ "Яблуко", вчиненої ще минулого року, та жіночої шуби з комбінованого хутра, вартістю 18 тисяч гривень, з ТЦ "Ідеал", викраденої 7 лютого.

Наразі 52-річному чоловікові та його 29-річній дружині, жителям Золочівського району Львівської області, загрожує кримінальна відповідальність за вчинення повторної крадіжки або за попередньою змовою групи осіб, яка карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням чи позбавленням волі на строк до п’яти років.

Зловмисники повідомили, що викрадене продали, а виручені кошти витратили. Також зізналися, що приїхали на Прикарпаття з метою вчинення крадіжки. Проводиться слідство, в ході якого правоохоронці продовжують відстежувати можливість вчинення інших крадіжок злочинною парою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: