fbpx

Поліція повідомила деталі розбійного нападу на будинок інженера відомої компанії

Суспільство 14:08, 07.09, 2016

Вночі 6 вересня четверо невідомих у масках незаконно проникли в житловий будинок в Надвірній і, застосувавши фізичне насильство до господарів, вчинили пограбування.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи встановили, що 6 вересня о 02.30 годині четверо невідомих осіб в масках, відтиснувши металопластикове вікно на першому поверсі, проникли в приватний будинок у Надвірній та, погрожуючи предметом, схожим на револьвер, зв’язавши мотузками та скотчем руки і ноги п'ятьом членам родини, вчинили пограбування, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Зокрема, молодому подружжю 1987 р. н., їхнім батькам 1966 р. н. та 1965 р. н., а також бабусі 1933 р. н.

Невідомі, наносячи удари гумовими кийками, спричинили 29-річному чоловікові тілесні ушкодження у вигляді перелому пальця лівої руки, численні садна та синці, а іншим членам сім'ї  завдали фізичного болю.

В результаті нападу невідомі особи заволоділи грошовими коштами в сумі 15 000 гривень, 800 доларів США та ювелірними виробами в кількості 13 найменувань. Після чого з місця вчинення злочину втекли.

Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв КУРС, невідомі напали на будинок головного інженера компанії "ПБС" Михайла Литвинюка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: