fbpx

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом вибуху гранати в Івано-Франківську. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 23:31, 16.07, 2015

Провадження розпочате за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв КУРС, 16 липня на одній з центральних вулиць Івано-Франківська в житловому будинку вибухнула граната. Вибух стався близько 17 години в одноповерховому будинку на вулиці Національної Гвардії, 11. 

Внаслідок вибуху з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізували 34-річного чоловіка та 27-річну жінку.

Як встановлено на місці події, у помешканні на момент вибуху перебувало п’ятеро осіб. Під час спільного застілля 34-річний мешканець Надвірної, до речі, раніше судимий, продемонстрував вибуховий пристрій своїм товаришам. Для того, щоб переконати, що він не справжній, кинув його під диван, на якому сидів сам, попередньо привівши його в бойовий стан. Тілесні ушкодження отримала, окрім нього, також жінка 1988 року народження.

1

2
3
Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура міста Івано-Франківська. Зараз тривають першочергові слідчі дії, допитують очевидців події, призначають необхідні експертизи.

Нагадаємо, потерпілого від вибуху гранати франківця раніше судили за незаконне зберігання зброї

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: