fbpx

Прикарпатський футболіст перейшов до російсько-канадського клубу "Vorkuta"

Спорт 09:38, 21.01, 2017

Напередодні нового сезону новачок Канадської футбольної ліги (CSL) FC "Vorkuta" (Торонто) підсилилась солідним українським "десантом".

До складу дебютанта Прем'єр-ліги перебралась одразу ціла когорта екс-гравців найбільш українського клубу Канади FC "Ukraine United" (Торонто), повідомляє Футбольний Франківськ з посиланням на Профутбол. Серед них і уродженець Надвірної Любомир Гальчук. Окрім нього, "заполярниками" стали українці Олександр Лакуста, Микола Жовтюк, Данило Лазар, Олег Керчу, Олег Шутов, Сергій Івлєв, Вадим Гостєв і Віталій Дністрян. Керуватиме діями команди відомий в Україні тренер Олег Лутков.
 
Раніше прес-служба НК "Верес" за який раніше виступав Любомир Гальчук, повідомила, що футболіст їде до Канади в якості граючого тренера. 
 
Довідка: FC "Vorkuta" (Торонто) створений у 2008 році вихідцями із Росії Самадом Кадировим та Ігорем Демічевим. Команда складається переважно з російськомовних футболістів. З часу свого існування "воркутяни" ставали переможцями різних турнірів на території Канади і виступали у Першому дивізіоні Канадської футбольної ліги. У сезоні 2017 року команда планує стартувати у канадській Прем'єр-лізі.
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: