fbpx

Районна влада Рожнятова переконує, що лікарня у Брошнів-Осаді працюватиме далі

Суспільство 14:04, 09.11, 2016

На черговій сесії Рожнятівської районної ради голова ради Василь Рибчак та голова райдержадміністрації Ірина Люклян запевнили, що жодних планів щодо ліквідації чи реорганізації лікарні не передбачається.

Про повідомили у прес-службі Рожнятівської РДА.

"Це буде актуальне тільки при об’єднанні територіальних громад, що є далекою перспективою і потребує багатьох законодавчих змін. Всі питання життєдіяльності об’єднаної громади (культури, освіти, медицини) будуть вирішувати жителі громад.  Проте окремі люди, дізнавшись про  реформування медичної галузі, тобто утворення госпітальних округів у майбутньому, хочуть видати бажане за дійсне. В той час, коли одні працюють, інші займаються політиканством, маніпулюючи думкою громадськості, задля власних інтересів, за що понесуть відповідальність", – йдеться у повідомленні.

Наразі робоча група із провідних лікарів Рожнятівської ЦРЛ вивчила проблемні питання та надала рекомендації з  покращення якості медичних послуг у Брошнівській міській лікарні.

Висновки робочої групи будуть обговорені на спільній нараді голів РДА та районної ради за участю профільної комісії районної ради, селищного голови, громадськості Брошнева та опубліковані в засобах масової інформації.

Нагадаємо, мешканці Брошнів-Осади погрожували перекрити міжнародну трасу, якщо в селищі закриють лікарню. Серед мешканців селища ширяться чутки, що єдину лікарню в Брошнів-Осаді, яка обслуговує відразу 3 населених пункти, хочуть закрити через нерентабельність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: