fbpx

Ректори провідних університетів України та Польщі стали почесними професорами ІФНТУНГ

Суспільство 10:10, 26.09, 2017

У рамках відзначення 50-річчя Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу на вченій раді відбулась урочиста посвята у почесні професори університету ректора Краківської гірничо-металургійної академії, професора Тадеуша Сломки та ректора Національного університету "Львівська політехніка", професора Юрія Бобала.

З університетами, які очолюють ці науковці, ІФНТУНГ пов’язує багаторічна співпраця, а зі "Львівською політехнікою" ще й спільні витоки. Ректори згаданих вишів зробили вагомий внесок у розвиток взаємовідносин з ІФНТУНГ. З рук ректора ІФНТУНГ, проф. Євстахія Крижанівського кандидати у почесні професори отримали мантії, а після церемонії посвяти й документи, що засвідчують їхній новий статус, інформує прес-служба університету.
 

Опісля відзначені та нагороджені й інші представники польських вищих навчальних закладів, зокрема, Краківської гірничо-металургійної академії ім. С. Сташица (AGH, м. Краків), Поморської академії в Слупську (м. Слупськ) та Інституту нафти і газу (м. Краків), які плідно співпрацюють з ІФНТУНГ.

Також були вручені медалі "За заслуги перед ІФНТУНГ" та "50 років ІФНТУНГ".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: