fbpx

Шахраї за добу видурили гроші у двох мешканців Івано-Франківська

Суспільство 12:43, 18.05, 2017

Шахраї вишукують громадян, які через свою необізнаність та беззастережну довіру надають особисті відомості банківських карток нібито працівникам банків, які легко крадуть з їх рахунків гроші.

З подібною заявою минулої доби до поліції звернувся 22-річний франківець.

Як повідомив потерпілий, йому на мобільний телефон подзвонив невідомий і, представившись працівником банку, повідомив про заблокування його банківської картки. Щоб її розблокувати, чоловічий голос у слухавці впевнено повідомив, що для цього потрібно назвати пін-код. Не перевіривши інформацію, якою пройдисвіти часто обдурюють людей, хлопець назвав цифри, а пізніше виявив, що з його рахунку пропало 7700 гривень, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Таким самим способом 43-річна жителька Франківська втратила з банківського рахунку 4500 гривень. При намаганні потерпілих додзвонитися на номер невідомого телефонний зв'язок з ними відсутній.

Відомості про вищевказані факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: