fbpx

Цього року святкування Дня міста в Івано-Франківську змінить формат

Культура 12:49, 16.04, 2015

Івано-Франківськ готується до відзначення 353-ї річниці. Окрім традиційних щорічних заходів, цього року планується змінити формат свята, перевівши його у більш ділову площину.

Серед традиційних заходів планується Міжнародний фестиваль ковальського мистецтва у "Бастіоні", під час якого учасники проведуть дві міжнародні конференції. Окрім цього, "Прикарпатський вернісаж" проходитиме у ярмаркових будиночках, що облаштовані в центрі Івано-Франківська.

Серед нових заходів, у рамках відзначення Дня міста, планується проведення першого "Форуму партнерських міст – ефективне управління", який матиме на меті обмін досвідом з іноземними партнерами та навчання молоді європейському підходу до місцевого самоврядування.

"Саме святкування не буде помпезне, а скромне. Міський голова привітає наших гостей. Це свято буде переведене в ділову площину – це форум, конференції, обмін досвідом, перемовини, презентації інвестиційних можливостей, а також огляд фестивалів, які відбудуться в цей час",  розповів заступник міського голови Івано-Франківська Богдан Білик.

Очікується приїзд 15 делегацій з міст-партнерів з інших країн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: