fbpx

У чоловіка, якого на смерть збив колишній нардеп-регіонал Личук, залишилися двоє неповнолітніх дітей

Суспільство 14:28, 08.04, 2015

В обласному МВС розповіли деталі смертельного ДТП у Калуському районі.

Як повідомляв КУРС, в суботу, 4 квітня, у селі Вістова Калуського району поблизу кафе “Чарівна лоза” автомобіль “Фольксваген Пасат” на смерть збив 28-річного жителя села. За кермом був колишній народний депутат України від Партії регіонів Володимир Личук.

Сьогодні на прес-конференції в обласному управлінні МВС про деталі ДТП розповіла т.в.о. першого заступника начальника УМВС начальник слідчого управління УМВС в області підполковник міліції Галина Гнатів

За її словами, слідчим управлінням розслідується кримінальне провадження за фактом ДТП 4 квітня поблизу села Вістова, внаслідок якої загинув пішохід. Водій о 22:45 сам повідомив міліцію про те, що ним збито пішохода. Водій також зателефонував у швидку медичну допомогу.

Автомобіль зараз знаходиться у калуському міськвідділі МВС. Водію загрожує від трьох до восьми років з позбавленням права на водіння автомобіля.

Як зазначила Галина Гнатів, водій встановлений, але на цей час це таємниця слідства, тому називати прізвище вона відмовилася.

“Нам не цікава партійна чи релігійна приналежність винуватця ДТП”, – наголосила міліціонер.

Галина Гнатів додала, що пішохід перебував на проїжджій ділянці дороги, на якій немає пішохідного переходу.

“Водія ми не можемо затримати, оскільки без результату експертиз не можемо сказати, чи водій є винуватцем ДТП. Повірте, розслідування буде проведено правдиво, нам не важливо, до якої політичної партії належить водій”, – запевнила Галина Гнатів.

У загиблого залишилися дружина та двоє неповнолітніх дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: