fbpx

У ДТП двох франківських маршруток, водії яких побилися, отримала травму 17-річна дівчина

Суспільство 10:30, 22.11, 2016

Дівчина травмувала руку внаслідок зіткнення двох маршрутних автобусів – №28 та №21 – на вулиці Дністровській в Івано-Франківську.

Вчора о 19:30 год. до поліції надійшла заява мешканця села Мала Тур'я Долинського району. Його 17-річна донька напередодні звернулася в Івано-Франківську обласну дитячу клінічну лікарню – у дівчини була травмована рука. Медики діагностували забій м'яких тканин ділянки лівого ліктьового суглоба.

Було встановлено, що тілесні ушкодження дівчина отримала близько 17:30 год. в Івано-Франківську – на вулиці Дністровській зіткнулися два маршрутних автобуси. Потерпіла знаходилась у маршрутному автобусі №21, повідомляють рятувальники управління НС ОДА. 

КУРС писав, що водії цих маршруток до крові побилися на вулиці. Водіїв розбороняла патрульна поліція. В одного була розбита брова – аж так, що медики "швидкої допомоги" прийняли рішення про госпіталізацію. Чоловік потребував хірургічної допомоги. В іншого водія після бійки були проблеми зі щелепою. Але від медичної допомоги він відмовився.

Після того, як директор Управління транспорту і зв'язку Олег Ганчак з'ясував причину конфлікту, одного з водіїв звільнили, інший отримав догану. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: