fbpx

У Франківську біля чудотворної ікони починають моління за добру роботу

Суспільство 17:04, 26.02, 2017

В Івано-Франківську біля чудотворної ікони Матері Божої Ласкавої Станиславівської, яка знаходиться у храмі Святого Івана Хрестителя на вулиці Микитинецькій, в перший день Великого посту розпочнуть 9-денний цикл молитви за віднайдення роботи і благословення праці.

Дев'ятниця почнеться в понеділок, 27 лютого, о 18.00 годині, повідомив парох отець Володимир Вінтонів.
 
 
Окрім чудотворної ікони, в церкві знаходиться ще одна унікальна реліквія – мощі св. Хосемарії Ескріви, який по смерті прославився чудами благословення праці. Тому люди, які переступають поріг святині, отримують унікальне благословення, з одного боку, через материнську опіку Ласкавої Божої Матері, а з другого, через заступництво цього великого святого, додає отець Вінтонів.
 
Окрім подвижницького життя, св. Хосемарія прославився глибокими богословськими працями на тему покликання мирян, тому св. Папа Іван-Павло ІІ, окрім визнання святости, приєднав св. Хосемарію до найбільших Вчителів Церкви. Після його відходу до вічності на базі вчення св. Хосемарії була складена чудова дев’ятниця до святого у намірі пошуку роботи та благословення праці, через яку багато безробітніх отримують працю чи покращення умов праці.
 
Нещодавно в храмі Святого Івана Хрестителя за посередництвом Матері Божої Ласкавої завершилися молитви за зцілення та вирішення сімейних проблем.
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: