fbpx

У Франківську до ЗНО не допустили двох учасників: один спізнився, другий – приніс мобільний телефон

Суспільство 18:43, 24.05, 2017

23 травня 2017 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури на базі восьми загальноосвітніх закладів Івано-Франківська.

Для участі в тестуванні з цього навчального предмета в Івано-Франківську зареєструвалося 2057 учасників. Українська мова і література є обов’язковим предметом для випускників загальноосвітніх закладів 2017 року, результат якого зараховується як оцінка за державну підсумкову атестацію. Для проходження зовнішнього оцінювання з української мови і літератури з’явилося 1952 учасники, тобто 95% від кількості зареєстрованих, не з'явилося – 105 (5%).

Один учень з майже двох тисяч учасників запізнився, тому не був допущений до тестування. Також один учасник мав при собі мобільний телефон, що є порушенням вимог до проходження зовнішнього незалежного оцінювання. Тестування для цього учня було припинено, він покинув пункт ЗНО достроково та позбавив себе можливості поступати у ВНЗ цього року.

Проведення ЗНО відстежував один громадський спостерігач. Всі учасники зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури ретельно працювали над завданнями, використовуючи в повному обсязі наданий час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: