fbpx

У Франківську двоє водіїв напідпитку намагалися втекти від патрульних. ФОТО

Суспільство 13:25, 29.08, 2016

Патрульна поліція Івано-Франківська за одну ніч склала адмінматеріали на двох нетверезих водіїв, які намагалися втекти від поліцейських.

28 серпня на вулиці Січових Стрільців водій автомобіля ВАЗ-2109 не виконав вимог патрульних про зупинку і почав утікати. Згодом патрульні заблокували утікача, а той при спробі вирватися зачепив службовий "Toyota Prius", після чого зупинився. Медики засвідчили, що водій знаходиться у стані алкогольного сп'яніння, тому на нього склали адмінматеріали за ст. 122-2 КУпАП (невиконання вимог про зупинку), ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження інших ТЗ), ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп'яніння та ст. 173 КУпАП (хуліганство), інформує прес-служба патрульної поліції в Івано-Франківську.

А от на вулиці Івасюка водій автомобіля "Nissan Micra" не ввімкнув покажчик повороту, але зупинився на вимогу поліціантів. Коли патрульні підійшли до водія, то побачили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти тест на стан алкогольного сп'янніння на місці, але поки патрульні шукали свідків, чоловік почав тікати, залишивши свої документи у поліціантів.

Патрульний спробував зупинити утікача, але той відкинув правоохоронця на асфальт, внаслідок чого він розбив руку і забив голову, після чого звернувся за допомогою до медиків.

Водій "Nissan Micra" залишив своє авто на вулиці Кисілевської, проте з порушенням ПДР. Патрульні вирішили евакуювати автомобіль і в цей час неподалік затримали водія-утікача. На нього склали постанову за ст. 126 (керування без документів) та адмінпротокол за ст. 122-2 КУпАП (невиконання вимог про зупинку) і ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп'яніння. Всі відомості про отримання патрульним тілесних ушкодженнь внесені до Єдиного обліку і наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження проти водія-утікача.

Нагадаємо, недавно нетверезий водій, утікаючи від патрульних з Івано-Франківська, потрапив у ДТП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: