fbpx

У Франківську керівникам трьох підприємств оголосили про підозру у привласненні 490 тисяч гривень

Суспільство 18:46, 02.02, 2017

Івано-Франківська місцева прокуратура повідомила про підозру керівникам трьох підприємств Івано-Франківська, які, виконуючи роботи на території Івано-Франківської міської ради з капітального ремонту котелень із заміною котлів на твердопаливні для заміщення природного газу, внесли неправдиві відомості до актів виконаних робіт.

Про це інформує прес-служба обласної прокуратури.

Керівникам підприємств оголошено про підозру за ч. 4 ст. 191 КК України (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене у великих розмірах) та ч. 2 ст. 366 КК України (складання  службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, що спричинили тяжкі наслідки). 

За повідомленням прокуратури вони внесли неправдиві відомості до актів виконаних робіт, у яких умисно завищили їх вартість. Вказаними діями було привласнено бюджетні кошти на суму 490 тис. грн. 

За вчинені дії винним особам загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: