fbpx

У Франківську ляльковий театр розпочав новий театральний сезон. ВІДЕО

Культура 11:47, 05.09, 2017

Ляльковий театр імені Марійки Підгірянки розпочав 73-й театральний сезон. На виставу маріонетки запрошували гостей безпосередньо на вулиці.

Перед постановкою чергової вистави керівництво Театру зазвичай цікавиться думкою глядачів. Аналізучи останні анкетування, нині тут роблять акцент на змішаному типі вистав, йдеться у сюжеті ТРК "Вежа".

Два види мистецтва поєднали між собою. Театральне та образотворче зійшлися у стінах Лялькового театру. У холі – виставка вихованців Дитячого центру дозвілля – "Кольоровий світ дитинства". Найстаршим художникам – по 10 років. А наймолодшим – 5.

Роботи для виставки не готували спеціально. Так діти працюють, кажуть викладачі. Маленькі художники тягнуться не до сенсорних екранів, а до фарб та пензликів. Крім того, дитячі роботи можуть чимало розповісти.

Всіх учасників виставки Ляльковий театр запросив на виставу безкоштовно. А ще тут проанонсували іншу прем'єру, яка чекає на юних глядачів в цьому театральному сезоні, – "Хитре лисеня". Це творча робота актриси Театру Ольги Гнатюк. І побачити її діти зможуть через два тижні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: