fbpx

У Франківську неповнолітній обікрав пенсіонерку

Суспільство 18:05, 21.03, 2017

Поліція затримала 14-річного жителя Богородчанського району, який проник до помешкання пенсіонерки та викрав ноутбук і золоті вироби.

На початку року до Івано-Франківського відділу поліції звернулась 70-річна пенсіонерка та повідомила, що невідома особа проникла до її квартири та викрала ноутбук і ювелірні вироби, вартістю понад 10 000 гривень.

Оперативні працівники встановили підозрювану особу. Ним виявився 14-річний житель Богородчанського району, який розбив скло кватирки і через неї проник до помешкання потерпілої.

Юний зловмисник уже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. За підозрою раніше вчиненої ним крадіжки Богородчанським судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Зараз юнак перебуває у СІЗО.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: