fbpx

У Франківську масажисток затримали за проституцію. ФОТО

Суспільство 17:42, 24.02, 2016

У Франківську правоохоронці викрили масажний салон, в якому представниці "найдавнішої професії" за матеріальну винагороду надавали зовсім не масажні послуги.

23 лютого близько 20-ї години в Івано-Франківську працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми, ГУ НП в Івано-Франківській області провели обшук у приміщенні чоловічого масажного клубу "Grande Royal de la Fleurs", який розташований по вулиці Чорновола, 99, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Під час обшуку в приміщенні перебували 5 працівниць, які є уродженками Східної України, і адміністратор закладу. Із клубу вилучено кошти, отримані злочинним шляхом, комп’ютерну техніку, журнали обліку клієнтів.

Відносно масажисток правоохоронці склали протоколи за ст. 181-1 (заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Згідно з цією статтею, вказані діяння тягнуть за собою попередження або накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Стосовно адміністратора масажного салону порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (сутенерство) Кримінального кодексу України.

Наразі тривають заходи щодо встановлення всіх осіб, причетних до скоєння вказаного злочину.

Як повідомляв КУРС раніше, 10 липня 2015 року мешканці будинків №97, 99 і 101 на вулиці Чорновола на зборах вирішили звернутися до правоохоронних органів з вимогою закрити скандальний заклад, де пропонують БДСМ та еротичний масаж. Мешканці вважають салон замаскованим домом розпусти, сусідство з яким, серед іншого, ображає почуття самих мешканців та може погано вплинути на їхніх дітей. Тоді засновник і гендиректор мережі "Grande Royal de la Fleurs" киянка Ксенія Боголюбова заявила, що у закладі немає проституток, а компанія офіційно зареєстрована і дотримуємося українських законів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: