fbpx

У Франківську пройшов фестиваль для діток з казковими персонажами та цікавим дозвіллям. ФОТО

Стиль життя 20:31, 16.06, 2017

У фортечній галереї "Бастіон" служба у справах дітей Івано-Франківська влаштувала фестиваль раннього розвитку та дозвілля дитини.

У фестивалі  взяло участь 19 недержавних закладів, які працюють з дітьми. Діти малювали на склі, ліпили з глини, навчалися основам комп’ютерного програмування, англійської мови, складали конструктори, виготовляли паперові іграшки та парафінові свічки власними руками, співали і танцювали. Святкову атмосферу створювали дитяча музика та казкові персонажі, які залюбки фотографувалися з дітьми. Діти мали змогу перетворитися в улюблених героїв за допомогою аквагриму.

Акція "Абетка здоров’я" проводилася спільно з асоціацією студентів-стоматологів ІФНМУ, Європейською медичною студентською асоціацією, Клінікою дружньою до молоді. Діти навчалися лікувати ведмежат у ролі лікарів різних спеціальностей, брати аналізи в імпровізованій лабораторії, проводити операції, запускати серце, перевіряти зір і слух, робити рентген, надавати першу допомогу при травмах, правильно чистити зуби. Діти та їх батьки навчилися довіряти лікарям та не боятися їх, а також отримали багато позитивних емоцій та пам’ятки з основ гігієни. Лікарі-інтерни ІФНМУ проводили інформаційну роботу щодо отримання безкоштовних та анонімних консультацій підлітками в лікарів: гінеколога, дерматовенеролога, уролога, психолога, підліткового терапевта та педіатра Клініки дружньої до молоді.

50 дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, із сімей, що перебувають в складних життєвих обставинах, отримали подарунки у вигляді наборів гігієни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: