fbpx

У Франківську Саакашвілі заявив, що готовий стати прем'єр-міністром, але не збирається

Політика 17:01, 12.11, 2015

В Івано-Франківську відбулася зустріч голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі з громадськістю.

В аеропорту відомого політика зустрічав кандидат на посаду міського голови Івано-Франківська народний депутат Ігор Насалик. В облмуздрамтеатрі Міхеіла Саакашвілі вже сорок хвилин терпляче чекав повний зал. 

Відомий політик розпочав з компліменту Прикарпаттю, де неодноразово бував раніше. І одразу запевнив, що приїхав до Франківська не агітувати за котрогось із кандидатів на посаду мера, а поспілкуватися про суспільно-політичну ситуацію в країні. 

Саакашвілі наголосив на необхідності якнайшвидшого проведення реальних реформ. Зокрема, спрощення митних і дозвільних процедур. Так, в Одесі, наприклад, оформлення дозволу на будівництво можна буде пройти за тиждень.

"Україна не може не вийти з цієї біди. У нас найкращі люди. Україна розквітне і стане найсильнішою країною в Європі", – запевнив політик.

Однак для успіху реформ потрібне повне перезавантаження влади.

"Яценюк повинен визнати, що є проблема. Люди бідно живуть… Потрібне перезавантаження влади. Якщо коаліція не здатна змінити ситуацію за півтора року, то її треба міняти. Навіть якщо потрібні перевибори. Скільки можна мати курячу сліпоту? Ця країна належить кожному з вас кожен день, а не лише тоді, коли її треба захищати кров'ю", – заявив Саакашвілі.

Відповідаючи на питання франківців, одеський губернатор, зокрема, зазначив, що готовий стати прем'єром, але наразі робити цього не збирається. Заінтригував Саакашвілі відповіддю на питання про майбутнього Генпрокурора України. "У нас прокуратура зараз  як фотомисливець: затримує, знімає і відпускає… А хто стане майбутнім Генпрокурором, я думаю, нас чекає великий сюрприз",  сказав політик. 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: