fbpx

В Івано-Франківську влаштували корисний для здоров'я флешмоб. ФОТО

Суспільство 16:26, 04.12, 2016

Флешмоб приурочили до Міжнародного дня обіймів, який відзначають сьогодні, 4 грудня.

Івано-Франківськ приєднався до святкування Міжнародного дня обіймів, який в усьому світі відзначають 4 грудня.

Це свято дозволяє обійматися з ким завгодно, навіть з незнайомцями на вулиці, повідомляє WestNews.

Відтак в центрі Франківська молодь із плакатами "Вільні обійми", "Free hugs" та іншими обіймала всіх перехожих, від маленьких до великих.

"Мета цього заходу – в певному сенсі зблизити людей, показати, що незнайомі люди можуть бути добрими, а також подарувати мешканцям міста частинку щастя та тепла, що потрібно в таку погоду і в такий час, коли половина франківців ходить із сумними мармизами", – розповідають огранізатори.

День обіймів – одине з найбільш незвичайних свят в календарі. Воно з’явилося порівняно недавно, але вже встигло завоювати популярність у всьому світі. До того ж відзначати його не тільки весело, але й корисно для здоров’я. Вчені довели, що регулярні обійми є запорукою довгого і щасливого життя. Це позитивне і романтичне свято можна відзначати аж два рази на рік. Багато країн відзначають Міжнародний день обіймів 21 січня, але і в грудні є офіційний привід міцно обійняти своїх друзів, близьких і навіть незнайомців.
 
У Франківську з ініціативою флешмобу виступили студенти-медики і психологи  саме тому, що обійматися корисно для здоров'я. 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: