fbpx

У Франківську вночі затримали екс-начальника Косівської поліції – був п'яний за кермом

Суспільство 11:07, 25.06, 2017

Водій пройшов освідчення на алкоголь. В результаті у нього вилучили водійські права за кермування у нетверезому стані.

Про затримання колишнього начальника Косівського відділення Національної поліції в мережі повідомив активіст "Дорожнього контролю" Віталій Мацьоцький. За його словами, нетверезий екс-начальник поліції, депутат Косівської районної ради Васкул Петро Васильович нібито перебував в стані алкогольного сп'яніння.

Минулої ночі, вже на світанку, близько 5:00 патрульні Франківська дійсно зупинили Хюндай АО3160, підтвердили у прес-службі патрульної поліції міста. Авто порушило правила дорожнього руху на вулиці Набережній.

Водій, який кермував цим авто, Петро Васкул, демонстрував зовнішні ознаки сп'яніння, розповів Микола Гурак. Поліцейські запропонували йому пройти освідчення на алкоголь. В крові виявилося 1,05 проміле.

Патрульні тимчасово вилучили у водія права і склали протокол за ст. 130 Адмінкодексу – водіння у нетверезому стані. Матеріали будуть передані до суду. 

Раніше КУРС писав, що п'яний начальник Косівського відділу поліції Петро Васкул втікав від журналіста через двори приватних будинків і городи. Це сталося після того, як підполковник поліції Петро Васкул спровокував аварійну ситуацію.

Після цих гучних скандалів у Косові призначили нового керівника поліції, а його попередника відправили на пенсію. Втім, не відразу – як стало відомо КУРСу, відразу після інциденту Васкула перевели в Івано-Франківський відділ поліції, а вже звідти провели на заслужений відпочинок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: