fbpx

У Франківську визначили лауреатів педагогічної премії ім. Богдана Ступарика

Суспільство 17:48, 29.09, 2015

Міська педагогічна премія ім. Б.Ступарика є найвищою в місті відзнакою за вагомий внесок у педагогічну науку, розвиток дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, впровадження нових передових технологій у навчання та виховання учнів, досягнення високих результатів у педагогічній праці.

Премія присуджується з 2007 року до Дня працівників освіти.

Відповідно до рішення колегії управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 24.09.2015 р. "Про нагородження премією ім. Б. Ступарика" за підсумками таємного голосування визначено лауреатами міської педагогічної премії ім. Б. Ступарика у 2015 р.:

Бойчук Святославу Ярославівну, вчителя географії ЗШ № 25. Святослава Ярославівна – член обласної творчої групи, як член творчої групи вчителів географії міста є співатором інформаційних матеріалів та конспектів уроків з теми "Африка". Результатом якісної роботи педагога є щорічні здобутки її вихованців на різних етапах Всеукраїнських олімпіад та турнірів з географії. Так, за останні три навчальних роки вихованці Святослави Ярославівни здобули 27 перемог на ІІ етапі, 8 – на ІІІ етапі олімпіад. Найвищим здобутком на сьогодні є бронзова медаль Букатюка Романа на Міжнародній олімпіаді "Науки про Землю", що відбулася в Бразилії.

Долгову Світлану Володимирівну, директора ЗШ № 3. Івано-Франківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 є центром вивчення російської та польської мови в області. У 2014-2015 навчальному році школа посіла 4-те місце у рейтингу шкіл міста Івано-Франківська за участю у Всеукраїнських олімпіадах. У закладі навчаються учні більш ніж 27 національностей, при цьому для них всіх створено оптимальні умови навчання. На сьогодні у школі 47 дітей із тимчасово окупованої території України. Завдяки вмілому керівництву директора організовано міжнародну співпрацю та шкільне партнерство з низкою навчальних закладів Європи. Щороку збільшується кількість випускників школи, котрі вступають на бюджетну форму навчання у вузи України та Європи.

Романишин Наталію Йосипівну, директора СШ № 11. За результатами Всеукраїнських предметних олімпіад школа займає ІІІ місце серед усіх ЗНЗ міста та ІІІ – серед ЗНЗ області. Директор школи Романишин Н. Й. співпрацює з навчальними закладами України, Польщі, Франції, Німеччини та успішно впроваджує їхній досвід у школі. З її ініціативи в жовтні 2014 року учні та вчителі школи перебували у м. Арлінгтон (США) у рамках програми співпраці асоціації міст-побратимів. На цей час СШ №11 налічує 14 призерів ІV етапу Всеукраїнських предметних олімпіад, 229 призерів ІІІ етапу олімпіад, 25 призерів ІІІ етапу конкурсу-захисту наукових робіт у рамках діяльності МАН, 22 переможці Міжнародного конкурсу FLEX з англійської мови, які навчалися в США; 39 призерів Міжнародного конкурсу "Перші кроки до самоврядування" в м. Ополє (Польща). Завдяки директору школи щороку призери Всеукраїнських олімпіад та конкурсів нагороджуються грамотами та цінними подарунками на традиційному "Святі школи". 22 учні школи нагороджені стипендією міської ради, 5 – стипендією ОДА.

Лауреати міської педагогічної премії ім. Б. Ступарика 2015 р. будуть нагороджені дипломами, почесними знаками та грошовими преміями на загальноміському святі до Дня працівників освіти, котре відбудеться 30 вересня 2015 р. в обласній філармонії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: