fbpx

У Франківську визначили переможців етапу Кубку України зі стронгмену

Спорт 10:15, 25.07, 2016

На Вічевому майдані Івано-Франківська відбувся етап Кубку України з стронгмену. Помірятися силами до Івано-Франківська з'їхались богатирі зі Львова, Чернівців, Закарпаття.

Івано-Франківщину представляли атлети як з міста, так і з різних районів області. Змагання відбувалися у двох вагових категоріях: до 110 кг та +110 кг. Тож глядачі стали свідками 4-годинного цікавого спортивного дійства. Про це повідомив у соцмережі суддя змагань, прикарпатський богатир Назар Павлів.

 

За підсумками п'яти богатирських вправ, де учасники на швидкість носили вантажі по 120 кг у кожній руці, підіймали колоду вагою 115 кг, переносили коромисло 300 кг, змагалися у становій тязі 245 кг та перекидали 300 кг колесо, перемогу здобули:

у ваговій категорії +110 кг:
1 місце – Пилип'як Олег (Львів),
2 місце  Шмигельський Роман (Івано-Франківська обл, Рожнятівський р-н),
3 місце  Климко Володимир (Львів);

у ваговій категорії до 110 кг:
1 місце  Хімчак Юрій (Івано-Франківськ),
2 місце  Неміш Василь (Івано-Франківська обл, Надвірнянський р-н),
3 місце  Кочергін Олександр (Чернівці).

Під час етапу Кубку України зі стронгмену увагу приділили і дітям, які змагалися в цікавому конкурсі з надування кульки на швидкість, глядачам теж запропонували спробувати свої сили. Переможці отримали медалі, грамоти та цінні призи від партнерів заходу. Змагання відбулися під егідою Всеукраїнської федерації стронгмену за підтримки міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа, який передав фінансову премію кращим місцевим богатирям, а переможці отримали сертифікат на відпочинок у Карпатах у "Park Hotel Fomich" на дві особи.

Фото : Vasyl Ostapyk

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: