fbpx

У Франківську завершують благоустрій біля поліклініки на Вовчинецькій. ФОТО

Суспільство 18:37, 24.10, 2016

Закінчуються роботи з благоустрою біля міської поліклініки №4 на вул. Вовчинецькій в Івано-Франківську.

Тут облаштували понад 500 квадратних метрів брукованих доріжок та понад 600 квадратних метрів нового асфальтного покриття. Зараз комунальники працюють над підняттям технічних люків, комплексно завершуючи ремонт цієї ділянки, інформує прес-служба МВК.

"Ця дорога була нам вкрай необхідна. Тут практично неможливо було проїхати. Оскільки це лікувальний заклад і до нього привозять хворих людей, яких потім часто забирає "швидка", потрібна була нормальна дорога для пересування пацієнтів. Весь персонал поліклініки вдячний владі, що вона відгукнулась на прохання відремонтувати територію", – розповіла головний лікар четвертої поліклініки Таїсія Єрєміна.

Стан ремонтних робіт перевірив особисто міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та начальних технічного нагляду департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Ігор Пицко. На місці міський голова дав вказівку продовжити асфальтування до заїзду на територію поліклініки, а також до сміттєвого майданчика.

"Ми намагаємось відшуковувати найбільш проблемні ділянки на території міста, які потребують негайного ремонту, і виконувати тут роботи ще цьогоріч. Приміром, цю територію необхідно було комплексно впорядкувати, адже вона прилягає до лікувального закладу. Наближається зима, період підвищеного травматизму, і тим більше не можна було залишати цю дорогу в поганому стані",  зазначив Руслан Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: