fbpx

У Коломиї можна замовити екскурсію містом п’ятьома мовами

Суспільство 13:49, 21.06, 2016

Відтепер у музеї історії міста можна замовити аудіоекскурсію Коломиєю. Це стало можливим завдяки співпраці міської ради із фондом Європейського Союзу в рамках проекту "Східноєвропейські перлини".

Над створенням цього своєрідного аудіогіда працював відділ інвестиційної політики, зовнішньоекономічної діяльності та енергозбереження міської ради спільно з Туристичною асоціацією Івано-Франківщини.

Насолодитися екскурсією, яку персональний екскурсовод проведе для вас особисто українською, російською, польською, англійською чи німецькою мовами, дізнатися більше про історію багатьох коломийських кам’яниць буде цікаво не лише туристам. Аудіопристрої зручні у використанні. Разом з тим видають інструкцію для їх використання та карту з маршрутом, інформує прес-служба Коломийської міської ради 

Пробний аудіотур "Мандрівка цісарським містом" у супроводі співробітниці музею історії міста Мирослави Кочержук залишив у працівників міської ради приємні спогади. А ще – бажання неодмінно повторити екскурсію. Навіть тих, хто народився і виріс в Коломиї, хто цікавиться історією рідного міста, вразила цікава розповідь краєзнавця Василя Нагірного під акомпанемент мелодії троїстих музик, яка лунала у навушниках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: