fbpx

У поліції повідомили подробиці ДТП на Калущині, в якій одна людина загинула та двоє травмовано

Суспільство 17:04, 08.06, 2017

В аварії, яка трапилася сьогодні близько 9 години ранку на автодорозі у селі Вістова, несумісні з життям тілесні ушкодження отримав 35-річний мешканець Калуського району – водій автомобіля "Фольксваген Пасат", його пасажирку та 6-річну дівчинку – пасажирку автомобіля "Форд Конект" з тяжкими травмами доставили до лікувальних закладів.

Як наразі встановлено, 38-річний житель Калуського району, керуючи автобусом "Неоплан", на спуску дороги державного значення не зміг уникнути зіткнення з автомобілем "МАН" з цистерною, який їхав попереду. Вантажівка, у свою чергу, зіткнулася з автомобілем "Форд Конект", за кермом якого перебувала 31-річна місцева жителька, яка призупинилася, щоб здійснити поворот ліворуч, повідомили в управлінні превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області.

Внаслідок зіткнення автомобіль "Форд" відкинуло на праву обочину, а вантажівка та автобус виїхали на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем "Фольксваген". Після цього "МАН" та "Неоплан", який перевозив близько 40 робітників, з’їхали у кювет.

Водій "Фольксвагена" від отриманих травм загинув на місці події, його пасажирку та дівчинку з "Форда" доставили до реанімаційних відділень. Серед пасажирів автобуса потерпілих, як наразі відомо, немає.

Працівники поліції з’ясовують усі подробиці дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: