fbpx

У Рогатині чоловік побив сусідку за порушення громадського спокою

Суспільство 19:40, 05.11, 2014

Мешканець Рогатина побив сусідку за те, що вона гримала каструлею, коли товкла картоплю, і порушувала громадський спокій.

Самовільне виховання сусідки привело чоловіка до суду.

На судовому слуханні обвинувачений свою вину визнав частково. Він пояснив, що повертався з магазину і зустрів свою дружину на сходовій клітці у збудженому стані. На його запитання, що сталося, дружина відповіла, що перехвилювалася через сусідку, яка на її зауваження не порушувати спокій увечері, зухвало відповіла, що коли їй треба, тоді й буде гримати. Напередодні конфлікту дружина підсудного прийняла ліки та лягла спати. Біля 24 год. прокинулася від шуму, бо сусідка в коридорі гримала каструлею.

За словами обвинуваченого, він обурився поведінкою сусідки, пішов до неї і дав їй ляпаса.

Потерпіла розповіла, що напередодні сварки товкла в коридорі картоплю, щоб не було випарів у кухні. Наступного дня справді посварилася з сусідкою, а через якийсь час у квартиру увірвався сусід і без будь-яких пояснень став наносити їй удари кулаками в область голови. Вона двічі перепитала, за що він її б'є, однак він не вимовив ні слова, продовжував наносити удари. Тільки після того, як вона впала на підлогу, припинив бійку.

Відповідно до висновку експерта у потерпілої було виявлено забій м'яких тканин з травматичним набряком скроневої ділянки зліва.

Рогатинський районний суд визнав винним чоловіка у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження) та призначив йому покарання у виді 80 годин громадських робіт.

Також обвинувачений має заплатити потерпілій 726 гривень матеріальної шкоди та 1300 гривень – моральної.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: