fbpx

У суді пояснили, чому неповнолітній винуватець смертельної ДТП у Крихівцях на волі

Суспільство 12:15, 28.06, 2017

17-річний винуватець смертельної ДТП, якого вчора в Івано-Франківську патрульні затримали напідпитку, перебуває під домашнім арештом.

Про це повідомили у прес-службі Івано-Франківського міського суду.

Нагадаємо, у квітні у селі Крихівці водій "Volkswagen" збив на смерть жінку, від'їхав кількасот метрів від місця ДТП, залишив автомобіль і втік. Порушника знайшли оперативно – ним виявився 17-річний франківець. Вчора на вулиці Короля Данила в Івано-Франківську патрульні зупинили автомобіль "Опель Вектра", за кермом якого був той самий 17-річний водій з ознаками алкогольного сп'яніння.

Прес-служба Івано-Франківського міського суду повідомляє, що після вчинення ДТП суд обрав неповнолітньому водію запобіжний захід.

"Оскільки особа, яка підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ст. 286 ККУ, на момент вчинення злочину була неповнолітньою, а вчинений нею злочин носить не умисний характер, то судом, згідно із законом, підозрюваному було визначено міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Інша міра запобіжного заходу для наведеного випадку законодавцем не передбачена", – повідомили у прес-службі суду.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: