fbpx

У Тлумачі судитимуть двох чоловіків, які вбили товариша по чарці і пробували спалити його

Суспільство 10:30, 22.06, 2016

Тлумацький відділ Тисменицької місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України щодо двох місцевих жителів, які в березні цього року побили та підпалили свого знайомого.

Так, під час перебування у товариша в с. Олеша після спільного розпивання алкоголю між господарем та гостями виникла сварка, яка переросла у бійку, під час якої гості вирішили вчинити умисне вбивство господаряОдин з гостей був неповнолітній, інформує прес-служба обласної прокуратури.

В процесі сварки вони наносили численні удари ногами, кулаками та дерев’яною палицею по голові і грудній клітці, від чого потерпілий впав на бетонні сходи та втратив свідомість. Гості занесли тіло до коридору житлового будинку, де взяли пластикову пляшку із горілкою та облили нею одяг та тіло потерпілого та підпалили його.  

Внаслідок цього потерпілого із тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості та термічними  опіками обличчя, верхніх кінцівок та опіковим шоком було доставлено в реанімаційне відділення, де він помер.

Досудове розслідування щодо зловмисників завершено, обвинувальний акт скерований для розгляду по суті до суду. За вказане кримінальне правопорушення їм загрожує від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: