fbpx

В Івано-Франківську завершився турнір з футболу пам'яті Юрія Шулятицького

Спорт 14:03, 22.02, 2016

У неділю, 21 лютого, відбулись заключні матчі ІІ традиційного футбольного турніру пам'яті Юрія Йосиповича Шулятицького.

Протягом трьох днів у двох залах "Муніципального фізкультурно-оздоровчого центру" змагались 28 команд з семи областей України, що виборювали звання найсильніших у двох вікових категоріях – 2005 і 2006 р. н., інформує прес-служба МВК.

Організовували турнір ДЮФК "Ніка-05" за підтримки Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

В змаганнях юнаків 2006 р. н. фінальний матч видався напрочуд напруженим, адже переможець визначився лише у серії пенальті. Господарі турніру "Ніка" та ДЮСШ "Зміна" з Києва не змогли забити голів в основний час, а в серії пенальті столична команда була більш влучною і здобула почесний трофей.

Бронзові нагороди змагань у цій віковій категорії зуміли вибороти юні футболісти чернівецької "Буковини".

А от у старшій віковій категорії, юнаків 2005 р. н., гравці франківської "Ніки" не дозволили суперникам повезти кубок і залишили його вдома. У фіналі "Ніка" з мінімальним рахунком обіграла львівські "Карпати" – 1:0. В матчі за 3-4 місце СДЮШОР "Прикарпаття" з Івано-Франківська, програючи 0:1, зуміла переламати хід гри і виграти матч з рахунком 3:1.

Після завершення фінальних матчів на переможців та призерів турніру очікувала найбільш значуща подія  церемонія вшанування кращих команд та гравців. Заслужені нагороди юним футболістам вручили директор Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Віталій Матешко, президент та віце-президент ДЮФК "Ніка-05" (Івано-Франківськ) Андрій та Юрій Шулятицькі, голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим та голова комітету дитячо-юнацького футболу ІФФФ Василь Луцький.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: