fbpx

В обласному управлінні рибоохорони – скандал: зламали сейф із бухгалтерськими документами

Суспільство 17:11, 17.08, 2015

Сьогодні вранці, прийшовши на роботу, бухгалтер управління виявила зірвані пломби на сейфі із бухгалтерською документацією. Працівники управління припускають, що документи могли викрасти або підмінити через кримінальні справи.

"На сейфі у бухгалтерії були зірвані пломби", –  повідомив КУРСу начальник відділу охорони рибних ресурсів управління Любомир Стрембіцький. 

За його словами, пошкодження сейфу вивявила сама бухгалтер, яка і повідомила працівників. Ті заявили в міліцію. 

Правоохоронцям бухгалтер розповіла, що приблизно рік тому загубила ключ від сейфу. Заяву в міліцію про це не писала, відтоді користувалася пластиліновими пломбами. Сьогодні вранці виявилося, що пломби зірвані, а сейф відкритий. 

В управлінні пригоду пов'язують із колишнім керівником структури.

У Тисменицькому райвідділі міліції порушили два кримінальні провадження, які стосуються екс-начальника рибінспекції Володимира Викалюка та його заступника Василя Жовніровича, – за зловживання службовим становищем. 

До речі, Василь Жовнірович після звільнення керівника призначений в. о. начальника управління. На цей час він перебуває на лікарняному. 

"Міліція, яка прибула на наш виклик, чомусь не опитала свідків – сторожів, – розповідає Любомир Стрембіцький. – Бухгалтер з правоохоронцями зараз з'ясовують, чи щось зникло зі сейфу. Я сьогодні вийшов перший день на роботу після відпустки. Дивним чином у нас відсутнє майже все управління рибоохорони. В. о. начальника  на лікарняному, троє інспекторів з відділу охорони водних ресурсів також чомусь одночасно пішли у відпустку. І тут такий випадок…"

Після звільнення одіозного начальника обласної рибінспекції Володимира Викалюка, задля чого після відповідного звернення голови ОДА на Прикарпаття приїздила міністерська перевірка, досі – вже третій місяць – не призначено начальника структури.  

В період безвладдя на Прикарпатті активізувалися браконьєри, які вибирають гравій із Пруту, обох Бистриць і Дністра. А також б'ють рибу електровудками. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: