fbpx

ОДА звернулась до Гройсмана щодо виділення коштів на обласний перинатальний центр

Політика 17:52, 30.09, 2016

Перебуваючи у відрядженні у місті Києві, голова облдержадміністрації Олег Гончарук провів ряд зустрічей в Адміністрації Президента України, Кабінеті Міністрів України та Комітеті Верховної Ради України з питань бюджету щодо врахування пропозицій від області в основному фінансовому документі на 2017 рік.

Під час зустрічей обговорено процес формування державного бюджету та заплановані видатки на будівництво і функціонування об’єктів соціальної сфери Івано-Франківщини, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Як повідомив очільник Прикарпаття, облдержадміністрацією підготовлено та надіслано листи Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману щодо виділення коштів на завершення будівництва І черги обласного перинатального центру, а також на спорудження Народного дому в селищі Верховина, який у 2009-му році постраждав від пожежі.

"Сьогодні рододопомога надається у пристосованих орендованих приміщеннях Івано-Франківського міського клінічного пологового будинку. Такий стан справ ускладнює процес надання якісних медичних послуг, а самі приміщення не відповідають санітарно-епідеологічним вимогам, – пояснив Олег Гончарук. – Для завершення будівельно-монтажних робіт поліклінічного відділення перинатального центру нам потрібно близько 35 мільйонів гривень".

Слід відзначити, що на коригування проектно-кошторисної документації об’єкту з обласного бюджету в поточному році виділено 1,5 мільйона гривень.

Читайте також: Важкі пологи: коли у Франківську добудують новий перинатальний центр?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: