fbpx

Вчора в аваріях на Івано-Франківщині травмувалися 13 осіб

Суспільство 08:00, 24.07, 2017

Минулої доби, 23 липня, на дорогах Івано-Франківської області сталося дев'ять аварій з потерпілими. На щастя, ніхто не загинув, 13 осіб отримали травми.

Приблизно о 8 годині ранку в селі Угринів на території заправки "WOG" зіткнулися автомобіль  ВАЗ та велосипедист. Внаслідок ДТП 40-річний велосипедист отримав тілесні ушкодження та доставлений в Івано-Франківську ОКЛ.

О 10:30 в селі Старуня Богородчанського району 47-річний водій "Опель Вектра", не впоравшись з керуванням, зіткнувся із автомобілем "Тойота Яріс". Внаслідок ДТП водій автомобіля "Опель Вектра" та його 17-річний пасажир отримали тілесні ушкодження. Також до Богородчанської ЦРЛ доставлені водій "Тойота Яріс" та його 57-річна пасажирка.

Приблизно у той же час у селі Задністрянське Галицького району водій Mercedes-Benz 318СDI збив 66-річну пенсіонерку, яка поза межами нерегульованого пішохідного переходу раптово вибігла на проїзну частину. Внаслідок ДТП жінка доставлена в реанімаційне відділення Галицької ЦРЛ.

О 12:30 в Калуші на Центральній дорозі поблизу заправки "Окко" водій "Опель Віваро" в’їхав у дорожній знак. Внаслідок ДТП травмувалися двоє пасажирів віком 24 та 22 роки. Їх госпіталізували в Калуську ЦРЛ.

О 13:00 в Надвірній на перехресті вулиць Соборна – Чорновола на пішоходному переході водій "Мерседес Бенц Віто" збив 37-річного пішохода. Чоловіка госпіталізували в Надвірнянську ЦРЛ.

О 15:55 в Івано-Франківську по вулиці Вовчинецька водій "Нісан Санні" проявив неуважність та в’їхав у ВАЗ 21121. Внаслідок ДТП 31-річна пасажирка автомобіля ВАЗ 21121 отримала тілесні ушкодження, але від госпіталізації відмовилась.

О 17:29 в Івано-Франківську по вулиці Галицька водій "Мерседес Бенс" в’їхав у "Шевроле Крузе", який в свою чергу в "Шкода Рапід". Внаслідок ДТП 28-річний водій автомобіля "Шкода Рапід" отримав тілесні ушкодження та доставлений в МКЛ.

О 18.00 в селі Загір'я-Кукільницьке Галицького району водій мопеда "PIAGGIO" без номерного знака в’їхав у бетонний стовп. Внаслідок ДТП 20-річний водій доставлений в Галицьку ЦРЛ.

Остання аварія вчора сталася у Тисмениці. Автомобіль "Ауді" на іноземній реєстрації протаранив огорожу та виїхав на подвір’я приватного будинку. 25-річного водія госпіталізували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: