fbpx

Весільний фестиваль у Франківську відкрили вражаючим танцювальним флешмобом. ФОТО+ВІДЕО

Стиль життя 12:56, 14.06, 2015

У комплексі "Pasage Gartenberg" розпочався грандіозний весільний фестиваль за участю десятків спеціалістів весільної індустрії.

Стартував "Pasage Wedding Festival" з танцювального флешмобу на франківській "стометрівці». Десятки танцівників в унісон виконали поставлений номер, привернувши увагу сотень іванофранківців.

Щорічний весільний фестиваль "Pasage Wedding Festival", кажуть організатори, це можливість талановитим фотографам, дизайнерам, флористам, музичним колективам та артистам різноманітних жанрів, весільним агентствам, а також салонам краси показати свою творчість та професіоналізм.

Впродовж фестивалю відбуватиметься демонстрація різноманітних новинок весільного бізнесу: майстер-класи провідних салонів краси, виставка весільних суконь з найновіших колекцій, варіанти оформлення декорацій та флористика, музичні шоу-програми, випічка та усе, що необхідно для організації весілля мрії. А о 18 годині урочисто розпочнеться "підставне весілля" за участю місцевих акторів.

"Для гостей і закоханих пар це свято є унікальною можливістю дізнатися про нові та цікаві тенденції весільної моди у 2015 році. "Уяви своє майбутнє або згадай минуле" – родзинкою фестивалю є можливість участі у святкуванні сучасного весілля. На гостей заходу очікують вишукані страви та напої, розважальна шоу-програма та безліч позитивний емоцій і атмосфера справжнього європейського весілля!" – зауважують організатори фестивалю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: