fbpx

Волгін обіцяє сидіти прикутим у кабінеті мера, поки не виконають його вимоги. ВІДЕО

Суспільство 10:21, 08.08, 2017

Сьогодні зранку депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін прикував себе кайданками до батареї у кабінеті міського голови Руслана Марцінківа. Депутат вимагає від мерії підготувати позов про розірвання договору оренди земельної ділянки поблизу озера з фірмою ТОВ "ВРС ЛТД", яку пов'язують з нардепом від БПП Юрієм Солов'єм.

Андріан Воглін розповів журналістам, що на знак протесту проти свавілля забудовника вирішив себе прикувати у кабінеті міського голови – замість обіцяного перекриття дороги в Івано-Франківську. За словами депутата, перекриття дороги більше б нашкодило звичайним мешканцям.

Сидітиме Андріан Волгін у кабінеті міського голови, поки не будуть задоволені його вимоги: підготовка позову до суду про розірвання договору оренди.

"Потрібно дати вказівку юрвідділу про те, щоб вони підготували позов, оскільки є суттєве порушення умов договору. Із обов'язковим забезпеченням позову, щоб на час розгляду справи будову призупинили", – сказав Волгін.

Нагадаємо, 20 червня на сесії Івано-Франківської міської ради Волгін звернувся до міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа з вимогою скасувати містобудівні умови та обмеження на будівництво біля міського озера, до якого має причетність родина народного депутата Юрія Солов’я.

Волгін дав Марцінківу тиждень. В іншому разі обіцяє перекрити одну з вулиць Івано-Франківська.

Андріан Волгін нагадав, що у 2006 році міськрада дала дозвіл на складання проекту землеустрою з відведення земельної ділянки Ярославі Соловей на вул. Мазепи, 144 для влаштування паркінгу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: