fbpx

Виконком скасував містобудівні умови і обмеження на будівництво у парку Воїнів-інтернаціоналістів

Суспільство 15:28, 03.03, 2016

Виконком Івано-Франківської міської ради прийняв рішення скасувати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки, видані ТзОВ “Будівельна компанія “Приватбуд“ на будівництво молодіжного відпочинково-розважального центру на вул. Військових ветеранів, 5.

За рішенням виконкому департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини має підготувати звернення до Управління державної архітектурно-будівельної інспекції в Івано-Франківській області щодо скасування реєстрації декларації про початок виконання будівельних робіт, якщо її видали.

Як писав КУРС, підприємство уклало договір оренди земельної ділянки з Івано-Франківською міською радою 2 серпня 2012 року. За договором, міськрада передала "Приватбуду" 0,0612 га в оренду на п’ять років для обслуговування громадського туалету. За цю ділянку підприємство зобов’язалося платити 24 941 гривень в рік.

Цікаво, що договір оренди від 2 серпня 2012 року укладений на підставі рішення міської ради від 18 грудня 2012 року. Про це свідчить як сам договір оренди, так і довідка з містобудівного кадастру. Тож, судячи з документів, договір оренди підписаний заднім числом.

Після того 16 березня 2013 року підприємство отримало містобудівні умови та обмеження на будівництво двоповерхового молодіжного відпочинково-розважального центру загальною площею 977,7 кв. м.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: