fbpx

Мерія і депутати кличуть франківців на загальноміську толоку

Суспільство 09:04, 09.03, 2017

Традиційно напередодні Великодня в Івано-Франківську організовують загальноміську толоку. Цього року її проведуть у суботу, 1 квітня.

Про це на оперативній нараді повідомив директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайло Смушак.

"Уже розписано, хто які території впорядковуватиме. Основна увага буде зосереджена на прибиранні дамб, берегів річок, парку на Молодіжній, вулиці Гурика, території навколо Німецького озера", – сказав Смушкак.

До прибирання будуть залучені структурні підрозділи міськвиконкому і облдержадміністрації. Учасники толоки також будуть висаджувати дерева, зокрема клени і райські яблуні.

Цього року планують залучити до толоки комунальні підприємства. За ними залишать зелені зони.

З ініціативи депутатів міської ради проводитимуть толоки у районах міста. Наразі планується провести щонайменше 30 таких толок.

До прибирання і організації толок можуть долучатися громадські організації. Смушак пообіцяв допомогти усім охочим прибирати реманентом, рукавицями, мішками і вивозом сміття.

Головний комунальник міста попросив мешканців міста згуртуватися і 1 квітня вийти і прибрати свої двори, щоб до Великодня було чисто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: