fbpx

Жителі Чукалівки погрожують перекрити дорогу

Суспільство 14:19, 08.08, 2017

Жителі села Чукалівка скаржаться на нерегулярний рух транспорту за маршрутом №47. Люди погрожують перекрити дорогу у разі, якщо влада Івано-Франківська не врегулює питання з перевізником.

Зі скаргою на перевізника та проханням відремонтувати дорогу сьогодні на оперативній нараді в Івано-Франківському МВК виступив сільський голова Чукалівки Михайло Курій.

Він попросив відремонтувати 30 м дороги на вулиці Коновальця та перевірити автобусний маршрут №47, який їздить не за графіком.

Міський голова  Руслан Марцінків зазначив, що село не належить до Івано-Франківська і тому місто взагалі не зобов'язане пускати туди маршрут

"Ми зараз, грубо кажучи, розробляємо свій маршрут, щоб люди могли до цвинтаря доїхати. Я розумію, що по 47 маршруту є питання. Але в районі у вас нема безкоштовного проїзду для усіх. У нас є безкоштовний проїзд у 47-му для дітей, пенсіонерів. Ми пішли назустріч селу. Возимо міськими маршрутами, хоча за великим рахунком мали би бути приміські маршрути", – зауважив Марцінків.

Він запропонував зробити селу власний маршрут. 

"Ви збираєтесь перекривати дорогу через питання, які нас фактично не стосуються,  обурився заступник міського голови Олексій Кайда.  Ми знімаємо 47-й маршрут до Чукалівки дуже просто… А ви до нас прийшли з ультиматумами".

Начальник Управління транспорту і зв'язку Олег Ганчак зауважив, що до Чукалівки можна розробити маршрут, подавши заяву на конкурс ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: