fbpx

7 ознак ідеального автосервісу

Суспільство 19:10, 30.06, 2022

Можна сказати, що ідеального нічого у світі не існує. Але ми трохи не згідні: залежно від того, які у вас критерії до ідеального. Наприклад, якщо говорити про СТО в Івано-Франківську, то віднайти ідеальну можна завдяки 7 ознакам, котрі ми нижче наведемо.

Зрозуміло, що для свого статусу кожен автосервіс закупляє хороше обладнання, набирає на роботу працівників, котрі мають досвід роботи, або беруть новачків і прокачують їхні знання до високих рівнів. Це все дуже добре, але недостатньо. Точніше це все описане – це база, котра має бути в кожного сервісу, котрий пропонує послуги з обслуговування авто.

7 ознак ідеального автосервісу 1

Хороша СТО – та, яка максимально наближена до свого клієнта. Про що ми – читайте далі.

Шляхом експериментів та досліджень ми вивели 7 основних ознак, котрі з точністю в 99% вказують, що перед вами саме ідеальна СТО, а не якийсь низькосортний сервіс, який не відрізняється від десятків інших.

1. Комунікація

Чомусь часто ігнорують цей критерій. Ми пропонуємо провести паралель, щоб ви краще зрозуміли: якщо з вами хамовито спілкуються в телефонному режимі, то як будуть ставитись до вашого авто, коли ви приженете його для виконання якихось ремонтних робіт?

Якщо виникають проблеми із розумінням, то трубку передають компетентному майстру, щоб ви змогли йому пояснити, що конкретно вас цікавить, і він на основі досвіду зможе зіставити ваш опис з можливою проблемою.

2. Попередній огляд

Якщо ви не володієте достатнім обсягом знань про автомобіль, то будь-яка поломка може викликати паніку. Це й логічно, адже ви не можете оцінити тяжкість несправності й даєте волю емоціям.

Хороша СТО запросить вас з автомобілем до себе, щоб визначити, що саме трапилось та наскільки серйозно. Можливо, просто забився радіатор, а ви вже відклали кошти на капітальний ремонт двигуна.

Вам не пропонуватимуть додаткових послуг, щоб наварити на вашій неосвіченості, та не заговорюватимуть без кінця, лише б ви погодились. Обізнаний майстер вкаже на проблему прямо і чітко вкаже термін виконання ремонту та ціну. Ви й самі відчуєте, коли людина справді знавець у своїй галузі, а коли просто слова на вітер кидає та забиває голову дурницями.

3. Попередній запис

Якщо на СТО потрібно записуватись в чергу – це свідчить, що клієнтів у них достатньо. А велика кількість клієнтів вказує на високу професійність та якість надання послуг.

За записом можна визначити ритмічність роботи СТО: якщо вам кажуть «приїжджайте будь-коли», то клієнтів або небагато, або немає взагалі, або ж вам пропонують постояти в черзі. А як якийсь майстер звільниться, то й прийме вас.

Нам таке не підходить.

4. Як дістатись

Ще один важливий пункт. Оцінити клієнтоорієнтованість можна ще одним хитрим способом: будь-які СТО зацікавлені в тому, щоб їх рекомендували та в разі потреби повертались знову. Для цього вони створюють комфортні умови та комунікацію, щоб клієнт приїхав вже з хорошим враженням.

Ідеальний автосервіс вам підкаже, яким чином найкраще до них доїхати, як швидше і щоб ви не стояли в заторах.

5. Виконавець робіт

Це нагадує щось типу сімейного лікаря: вам вкажуть автомеханіка, точніше його прізвище, котрий буде займатись вирішенням несправності у вашому автомобілі. Окрім цього, зазначать, скільки може тривати ремонт.

Також порадять подумати наперед і сказати, які можливі побажання є, – такий підхід свідчить, що фірма розуміє свою значущість та цінує час – і свій, і клієнтів.

6. Хвалитись не лише можна, а й треба

Якщо працюють на СТО справді хороші та кваліфіковані майстри, то чому б не розповісти про це всім відвідувачам? Звісно, не підходити до кожного і розповідати, а зробити загальний стенд інформації, котрий сам все розповість. Або в час діджиталізації – найкращі майстри прикрашають своїми фото та успіхами сторінки СТО в інтернеті. Відвідавши їх, можна оцінити, подивитись відгуки та скласти якусь думку про той чи інший сервіс.

7 ознак ідеального автосервісу 2

7. Вивіска має значення

Яскрава, об’ємна та помітна вивіска теж грає свою роль, до чого ж велику. Маркетологи в цьому точно підтримають. Окрім цього, ще мають бути присутні вказівники приймання замовлень та паркування. Все для зручності клієнтів.

Ідеальні СТО в Івано-Франківську завжди відкриті, і мова не тільки про двері – знайти такі можна в каталозі автосервісів на автомобільному сайті Декспенс https://www.dexpens.com/Companies/Ivano-Frankivsk/СТО 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: