fbpx

16 тисяч франківських школярів отримають учнівські квитки, які дають право на безкоштовний проїзд

Суспільство 13:56, 05.09, 2018

Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради замовив 16 тисяч учнівських квитків на новий навчальний рік, щоб школярі могли безкоштовно користуватися громадським транспортом.

Для того, щоб отримати учнівський квиток, слід звернутися до класного керівника, який у свою чергу отримує учнівські квитки для всіх учнів класу у керівника освітнього закладу, інформує прес-служба Департаменту освіти та науки.

Нагадаємо, що згідно з рішенням виконавчого комітету №296 та 145 передбачено, що пільговий проїзд учнів у міському пасажирському транспорті загального користування слід здійснювати за наявності учнівського квитка:

– щоденно з 7:00 до 19:00 год., за винятком вихідних, святкових днів і канікул;

– щоденно з 7:00 до 21:00 год. для учнів Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1, Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6, Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 11, Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22, за винятком вихідних, святкових днів і канікул;

– у суботу з 7:00 до 21:00 год. для учнів Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1, Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 11 та Української гімназії № 1.

Пільговий проїзд учнів у міському пасажирському транспорті загального користування діє до 31 грудня 2020 року.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: