fbpx

70 дітей з Донецької області станцювали на пероні франківського вокзалу. ВІДЕО

Суспільство 11:10, 17.10, 2018

Близько 70 школярів з Донецької області приїхали на Прикарпаття і пробудуть тут три дні. Талановиті діти зі Сходу України станцювали просто на пероні Івано-Франківського вокзалу.

Діти із Покровська, Бахмута, Слов’янська та Білозерського є учасниками національного флешмобу від "Від Карачуна до Говерли", йдеться в сюжеті ТРК "Карпати".

"Перше враження, що тут дуже добрі і щирі люди. Це відразу видно. Тому нам було приємно виступити, побачити це все і відчути на собі,  ділиться учасниця проекту "Поїзд дружби" Софія Крапівіна.  Хочеться побачити всю красу нашої України. Хочеться побачити Карпати з іншої сторони, не такої, як всі розповідають. Хочеться все сфотографувати і залишити у своїй душі, у серці".

Національний флешмоб "Від Карачуна до Говерли" – це проект "Всеукраїнського благодійного фонду "Зірки та зіроньки", реалізація якого стала можлива завдяки грантовій підтримці Українського Культурного Фонду Міністерства культури України. Під гаслом "Мистецтво єднає" талановиті діти з Донеччини проїхали містами від Костянтинівки до Івано-Франківська.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: