fbpx

Адвокат з Коломиї Олексій Гуцуляк готується проплисти під кригою 80 метрів і встановити світовий рекорд

Стиль життя 16:31, 17.03, 2018

38-річний коломийський адвокат Олексій Гуцуляк, який 13 березня встановив рекорд України, пропливши без гідрокостюма 61 метр під кригою, готується встановити світовий рекорд.

Нагадаємо, 13 березня на Прикарпатті зафіксували рекорд України з фрідайвінгу: 38-річний коломийський адвокат Олексій Гуцуляк на затримці дихання і без гідрокостюма проплив під кригою 61 метр.

Це його четвертий національний рекорд, один з яких є світовим: у січні 2013-го Олексій на території міського парку пролежав під снігом без одягу 1 годину і 20 секунд. Всі рекорди нашого земляка зафіксовані в Національному реєстрі рекордів.

Рекордсмен розповідає, що почав активно загартовувати свій організм років 15 тому. А поштовх для естриму дав телесюжет про китайця, який просидів голий під снігом понад годину. Олексій загорівся ідеєю сам і побив рекорд китайця, пише "Дзеркало Коломиї".

"Планую подолати встановлений світовий рекорд запливу під кригою 76 метрів. Я вже подав заявку на 78-80 метрів. Поїду на озеро Світязь тренуватися. Якщо встановлю рекорд, то заспокоюсь і повернуся до спокійного ритму життя. Без екстриму", —  каже Олексій Гуцуляк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: