fbpx

Антимонопольний комітет не дозволив викупити новорічні арки, які прикрашали франківську "стометрівку"

Економіка 13:47, 23.05, 2018

КП "Івано-Франківськміськсвітло" спробувало викупити світлодіодні арки, які на новорічні свята прикрашали пішохідну частину вулиці Незалежності. Антимонопольний комітет закупівлю забракував.

КП "Івано-Франківськміськсвітло" у квітні цього року оголосило тендер на закупівлю світлодіодної арки із 46 променів. Нагадаємо, така ілюмінація на новорічно-різдвяні свята прикрашала івано-франківську "стометрівку". Тернопільське підприємство  "Ялинка України встановило її на час новорічно-різдвяних свят нібито безкоштовно. Керівництво міськсвітла заявляло про наміри викупити цей подарунок, але тендер все-таки оголосило. ПП "Ялинка України" його і виграло – запропонувало встановити ілюмінацію за 2,5 млн грн.

Однак до підписання договору не дійшло. Другий учасник тендеру ТОВ "Люм'єр Україна", що запропонував поставити арку за 2,9 млн грн, оскаржив результати торгів до АМК.

Сьогодні адміністративна комісія АМК на сайті ProZorro оприлюднила висновок за результатами розгляду скарги. Зокрема, зобов’язала КП  "Івано-Франківськміськсвітло" скасувати рішення про визначення приватного підприємства "Ялинки України" переможцем процедури. Втім, не виключено, що до кінця року франківські комунальники оголосять ще один тендер на закупівлю новорічної ілюмінації.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: