fbpx

Асоціація учасників АТО розіграла двокімнатну квартиру у Франківську. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 17:38, 27.04, 2018

Щасливою власницею квартири у новобудові стала Мар'яна Кедик. Також квартиру отримає Марія Лущак, яка сама виховує дитину із ДЦП.

Сьогодні Міська асоціація учасників АТО визначила переможницю, яка отримає двокімнатну квартиру в Івано-Франківську. 

Про це повідомив голова Міської асоціації учасників АТО Василь Андріїв.

"За неї писала подруга в коментарях. Ми були вражені її важкою побутовою ситуацією. Мар'яна сама живе з мамою в гуртожитку у кімнаті 23 м², напівсирота, має 1-шу групу інвалідності, потребує постійної сторонньої допомоги і побутового обслуговування, пересувається на інвалідному візку.

Ми обирали з-поміж сотні важких історій, зупинилися на п'яти і методом жеребкування обрали переможця. Дивіться відео, як це було",  написав Андріїв.

Андріїв також додав, що  оскільки асоціація взяла під опіку сім'ї із діточками ДЦП в питанні забезпечення житлом, то відповідно сьогодні із цього списку обрали таку сім'ю на вручення ще однієї двокімнатної квартири.

Квартиру отримає Лущак Марія.

"У неї  двоє прекрасних діточок, донечка із важкою хворобою ДЦП. Батько її загинув, коли вона була маленька. Допомоги їм чекати немає звідки. Отож Асоціація учасників АТО вже у травні забезпечить ці сім'ї двокімнатними квартирами",  написав Андріїв.

Як повідомляв КУРС, Міська асоціація учасників АТО проводила розіграш двокімнатної квартири в Івано-Франківську. Умови: репост + коментар у Фейсбуці. Але вибирати переможця обіцяли з тих, хто "найбільше потребує".

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: