fbpx

Батальйон "Прикарпаття" отримає ще один тепловізор

Суспільство 10:05, 29.07, 2014

Прикарпатський підприємець Володимир Прокопів придбав тепловізор "Pulsar Quantum HD50S" для 5-го батальйону територіальної оборони "Прикарпаття".

Володимир Прокопів купив тепловізор на прохання працівника ПАТ "Карпатське УГР" Андрія Приходька, який бере участь в АТО у складі батальйону "Прикарпаття".

Разом з керівництвом підприємства меценат передав тепловізор, вартість якого понад 60 тисяч гривень, бійцю батальйону Володимиру Тимчуку, який повертається в зону АТО після нетривалої відпустки.

Володимир Прокопів подякував усім чоловікам, що гідно несуть службу в лавах української армії, та побажав їм швидкого повернення з перемогою живими і здоровими.

"Прикарпатці стоять на передовій війни за Україну не тільки на Сході, але й в тилу – на заході країни, допомагаючи армії оснащенням. Переконаний, в такий непростий для країни час кожен свідомий громадянин не має права залишатися осторонь цих подій", – відзначає меценат.

Під час Революції гідності Володимир Прокопів неодноразово підтримував учасників Майдану, а зараз допомагає учасникам АТО.

Як відзначають бійці 5-го батальйону, саме тепловізори і прилади нічного бачення залишаються нині найнеобхіднішими для військових.

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Голова правління ПАТ «Карпатське УГР» Андрій Гуцул, Володимир Прокопів, Володимир Тимчук , фінансовий директор ПАТ «Карпатське УГР» Андрій Корнієнко

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: