fbpx

Батьки "сонячних діток" запрошують франківців вдягнути різні шкарпетки

Суспільство 16:32, 18.03, 2019

Флешмоб незвичайної міжнародної акції "LOTS OF SOCKS" відбудеться 21 березня. Франківська спільнота батьків діток із синдромом Дауна просить виявити солідарність.

Франківців запросили долучитися до міжнародного флешмобу учасниця Асоціації батьків "Сонячні діточки Івано-Франківщини", мама хлопчика із синдромом Дауна Леся Лазар. 

1

"21 березня приєднайся до акції і тим самим продемонструй підтримку людям з синдромом Дауна!
Як і в усьому світі, в рамках Всесвітнього дня людей з синдромом Дауна, в Україні буде проходити щорічна масова акція – флешмоб "LOTS OF SOCKS".

Суть акції полягає в тому, що люди, які висловлюють толерантність і підтримку людям з синдромом Дауна, 21 березня надягають яскраві, непарні шкарпетки як символ додаткової хромосоми. Також ви можете креативно підійти до теми флешмобу і зробити з шкарпеток шарф, краватку або прикріпити на лацкан піджака або в сумку. Викладіть всі фотографії в соціальні мережі і підтримайте людей з синдромом Дауна", – закликала в мережі мама "сонячного хлопчика".

А 19 березня з цієї ж нагоди у міській раді Івано-Франківська презентують "Абетку порад для батьків Сонячних дітей" та фотовиставку "Дотик сонечок".

Довідково: 21 березня в Україні і світі відзначають Всесвітній день людей з синдромом Дауна. Вперше цей день був проведений у 2006 році, його ініціаторами стали Європейська асоціація Даун-синдром (EDSA) та Всесвітня асоціація Даун-синдром (ІDSA). У грудні 2011 року Генеральна Асамблея ООН оголосила 21 березня Всесвітнім днем людей з синдромом Дауна. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: