fbpx

BizCamp2015 запрошує франківців до бізнес-дискусії

Економіка 14:27, 21.05, 2015

30 травня в Івано-Франківську відбудеться VI регіональна конференція для бізнес-організацій BizCamp2015.

Дванадцять професійних спікерів, провідних експертів в галузі управління, фінансів, маркетингу, зв’язків з громадськістю зі Львова, Києва та Одеси презентуватимуть у Франківську власне бачення, практичні приклади представникам місцевого бізнесу.

BizCamp є громадською ініціативою підприємців Івано-Франківська, яка дає змогу не тільки зібрати на одній площадці експертів-практиків з найбільш актуальних на сьогодні питань, але й надає власникам та управлінцям можливість зустрітися в один день з понад сотнею "колег по цеху", отримати нові інструменти та ідеї для підвищення ефективності ведення бізнесу, взяти участь в дискусіях, презентаціях, професійному спілкуванні.

Зустрічі в рамках BizCamp акцентують увагу на знаннях, досвіді та технологіях, в основі яких – реальні управлінські рішення. Формат конференції передбачає одночасне проведення зустрічей на кількох площадках/майданчиках, вільний обмін інформацією та досвідом. Учасники мають змогу вибирати найцікавіші для себе теми/спікерів і вільно переходити з одного потоку на інший.

Вже зараз ми можемо привідкрити таємниці кількох тем доповідачів:

"Чи сумісний український менталітет з управлінням системами, організаціями, бізнесом?" – питання, яке поставить перед аудиторією Василь Полуйко, президент Західно-українського ресурсного центру зі Львова. Чи співпаде наше бачення з його прогнозами? Варто прийти і "звірити"!

 "Управління в стилі Agile як новий погляд на ведення бізнесу: швидше, якісніше, відданіше". Про цю модну тему розповість спікер з Ciklum Consulting Олександр Жебряков.

Наступний спікер заінтигував організаторів особисто: одесит з Києва, лікар-хірург, який розпочинав свій "професійний шлях" барменом на круїзному лайнері! Думаємо, там "заховано" ще багато цікавого.

Будемо мати змогу не тільки побачити, але й почути: Дмитро Клім, автор брендів в сфері аутстафінгу і рекрутингу ACTION GROUP, FINANCE PERSONNEL, проекту "Азбука кар’єриста" з бл. 20-річним досвідом роботи в бізнесі в статусі від регіонального менеджера до керівника представництва, з темою ""Правильний" персонал для бізнесу: як знаходити "своїх"?

Марина Говорухіна, експерт з PR Української Гельсінської Спілки з прав людини, м. Київ. Тема актуальна і "болюча": "PR з "нульовим" бюджетом або Як заробляти на репутації".

За кілька днів очікуйте нових повідомлень про інших не менш цікавих спікерів і долучайтеся до нашої сторінки у фейсбук – BizCamp: знання, досвід, технології для бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: