fbpx

Бізнесу Івано-Франківщини відшкодовано понад 400 мільйонів гривень ПДВ

Економіка 09:39, 06.06, 2014

За процедурою автоматичного бюджетного відшкодування 15 платникам повернуто 342,5 мільйона гривень заявленого до відшкодування податку на додану вартість. Це становить 84 відсотки від загальної суми відшкодованих сум.

З початку року на розрахункові рахунки платників податків Івано-Франківської області відшкодовано 407,6 мільйона гривень. Про це повідомила виконуюча обов’язки начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів в області Ірина Столярик під час прес-конференції.

31 платникам із іноземними інвестиціями повернуто 354,9 мільйона гривень заявленого до відшкодування ПДВ, що становить 87,1 відсоток відшкодованого на розрахункові рахунки платників Івано-Франківської області сум податку на додану вартість.

Нагадаємо, що 21 травня цього року прийнято Постанову Кабінету Міністрів України № 139 «Про випуск облігацій внутрішньої державної позики для відшкодування сум податку на додану вартість», яка визначає умови і порядок випуску облігацій внутрішньої державної позики для відшкодування сум ПДВ.

Платники податку на додану вартість, які мають суми податку, задекларовані до відшкодування до 1 січня 2014 року і не відшкодовані станом на 03.04.2014 року, можуть оформити облігації внутрішньої державної позики.

Строк обігу облігацій складає 5 років за номінальною вартістю, кратною 1000 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: