fbpx

Бодібілдинг, гриби та бабине літо: як провести вікенд у Франківську

Стиль життя 08:02, 13.10, 2018

Велике свято Покрови та День захисника України припадає саме на цей вікенд. А ще бабине літо поніжить нас теплом. Тож ці вихідні можна провести й змістовно, і приємно. КУРС підібрав для вас цікаві події.

Повболівати за спортсменів

Цими вихідними в місті пройдуть змагання з футзалу та з баскетболу. Командам потрібна підтримка вболівальників.

У рамках чемпіонату України з футзалу "Екстра-Ліга" івано-франківський "Ураган" приймає команду з міста Запоріжжя "АРПІ".
Оновленій команді "Ураган", яка впевнено формує свій новий стиль гри, протистоятиме команда-дебютант Екстра Ліги на чолі з Максимом Павлюком, який ще в 2011 році разом з "Ураганом" здобував чемпіонський титул.

1

Де: манеж Коледжу фізичного виховання, вул. Мазепи, 142а.

Коли: 13 жовтня, 12:00.  

 

Баскетбольний клуб "ГОВЕРЛА-КФВ" запрошує на перші домашні поєдинки нового сезону 2018-2019. Суперником "ведмедів" стане баскетбольний клуб "Рівне-ОШВСМ".

2

Де: манеж Коледжу фізичного виховання, вул. Мазепи, 142а.

Коли: 13 жовтня – 18:00, 14 жовтня – 14:00.

 

Культ тіла

Сьогодні в Івано-Франківську пройде відкритий чемпіонат області з бодібілдингу та фітнесу. Участь у змаганнях братимуть спортсмени зі Львова, Чернівців та інших західних міст. Відкриють змагання співочим виступом у стилі реп від організаторів.

У змаганнях буде 5 номінацій, а переможець отримає грошову нагороду.

3

Де: актовий зал ІФНТУНГ, вул. Карпатська, 15.

Коли: 13 жовтня, 15:00

 

Укріпити духовність та патріотизм

У неділю, до Дня Покрови Пресвятої Богородиці, 76-ї річниці створення УПА та до Дня захисника України в Івано-Франківську проведуть ряд заходів.  

За християнською традицією святкування розпочнеться з літургій у храмах міста.

4

О 9 годині на фасаді Ліцею автомобільного транспорту і будівництва відкриють дві пам’ятні дошки загиблим в АТО Володимиру Шарабуряку та Михайлу Погорєлову. А на Вічевому майдані відбудеться складання урочистої клятви ліцеїстами Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату.

О 13 годині з вулиці Лепкого стартує хода ветеранів визвольних змагань. Вони пройдуть до Меморіального скверу, де опісля почнеться панахида та покладання квітів. Далі всі учасники урочистою ходою пройдуть до Вічевого майдану, де розпочнеться молебень, нагородження учасників війни, урочистості та фестиваль патріотичної пісні.

 

Встигнути по гриби

Доки осінь нас ніжить теплом, не варто гаяти часу, а ще є можливість відправитись у ліс по гриби. Навіть зірка "Плейбою" Даша Астаф'єва не змогла відмовитись від тихого полювання на Верховинщині. Може, ще якусь зірку вдасться надибати у лісі в пошуках грибів?

5

Недавно КУРС публікував поради відомого грибника Юрія Соломченка про те, як збирати гриби у Карпатах

Нагадаємо також, що недавно у Карпатах знаходили унікальні гриби гордумани рекордного розміру: ділимося рецептами приготування.

Була і велетенська знахідка – білий гриб вагою 2,4 кг! 

 

Дивитись

Сходити на "Скажене весілля". Кінострічка нещодавно вийшла у прокат та вже встигла завоювати любов глядачів та подарувати море позитивних емоцій.

Серед акторського складу стрічки – зірка українського YouTube актор Олексій Супрун (Петро Бампер) та переможці "Ліги Сміху" – дует "Загорецька Людмила Степанівна" Віктор Розовий та Святослав Антипов, Потап, Монатік, Юрій Горбунов та Олег Винник.

Сюжет:

Голова районного клубу культури Василь Середюк бажав завжди тільки найкращою життя своїй доньці Каті. Ну і ще метою номер один для нього є змагання із сусідом Тарасом. Тому його Катюша навчається в одному з найкращих закладів Європи – у Сорбонні. І ось зовсім недавно донечка прислала батькам щасливу звістку – вона збирається заміж за французького кардіохірурга Франсуа. Цей крок до євроінтеграції для Василя як бальзам на душу – це величезна можливість знищити свого суперника Тараса. Радість змінилася на печаль, коли батько дізнався, що Франсуа – афрофранцуз. Люди явно не схвалять такого зятя… Тому Василь хоче будь-яким способом переконати дочку не виходити заміж за цього хлопця. Весілля не повинно бути, інакше чоловік цього не переживе.

КУРС бажає гарних вихідних!

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: